Lentefestival

Op 18, 19 en 20 april kun je kennismaken met onze nieuwe behandelingen tegen een gereduceerde prijs én is er korting op het hele assortiment van Babor.

INTRODUCTIEBEHANDELING HYDRO DERMABRASIE

Met ons nieuwste apparaat; de Hydro Dermabrasie wordt een diepgaande reiniging/peeling gecombineerd met het voeden van de huid door geconcentreerde serums. De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat op het gebied van huidverbetering. Er worden verschillende technieken toegepast voor het beste resultaat.

Tijdens het lentefestival kun je een introductiebehandeling boeken voor € 59,50 i.p.v € 90,- (deelbehandeling). En boek tijdens deze dagen een kuur van 3 behandelingen voor € 325,- (dit is een complete behandeling)!

INTRODUCTIE BEHANDELING COLLAGEEN LICHT VOOR EEN MOOIE HUID

De ELT Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Tijdens het lentefestival kun je één introductiebehandeling boeken voor € 25,- i.p.v € 45,-! En boek een kuur van 10 behandelingen voor €400,-!

15% kORTING PRODUCTEN BABOR

Ontdek de kunst van huidverzorging. Overtuig uzelf met deze zeer exclusieve BABOR producten.

Tijdens het lentefestival ontvang je15% korting op het gehele assortiment!

Nieuwsgierig naar deze behandelingen? Neem snel contact op voor een afspraak.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.