Marion GeritsMarion Gerits

Met ruim 40 jaar ervaring heb ik veel ontwikkelingen in de schoonheidsbranche meegemaakt. Dit heeft geleid tot een weldoordachte visie anno 2015 over de huid, het onderhoud, de verzorging, de verbetering en de aanpak van specifieke problemen zowel preventief als achteraf.

Huidanalyse

In de behandelingen richt ik mij dan ook met name op een gedegen huidanalyse, gebruik makend van mijn uitgebreide ervaring.

Afhankelijk van de uitkomsten van de analyse worden de mogelijkheden bezien en ontvangt u een gedegen advies. Bij dat advies wordt mede bekeken in welke mate andere disciplines hierbij betrokken kunnen worden. Laserbehandelingen/ Cosmetische chirurgie/ injectables.

Aangevuld met de hoogwaardige producten lijn van BABOR stelt mij dit in staat samen met u, uw huiddoelstellingen te realiseren:

  • Een gezonde frisse huid waarmee u zich zichtbaar prettig voelt.
  • Het verouderingsproces van de huid begeleiden.
  • Het signaleren en bijhouden van specifieke huidklachten.
  • Effectieve toepassing van producten voor thuisgebruik.

 

Cosmetisch arts drs Babak Mahdavian Delavary

Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Meer info>

HuidtherapeuteHuidtherapiepraktijk INANLI

Mijn naam is Zehra Inanli. Ik ben geboren en getogen in Culemborg. Daar heb ik al 10 jaar mijn huidtherapiepraktijk. In het kader van het 10-jarig bestaan van mijn praktijk, wil ik graag een stukje historie en heden met u delen.

In 2004 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik ruime ervaring opgedaan binnen diverse vakgebieden zoals algemene huidtherapie, dermatologie en plastisch chirurgie.

Mijn passie is lasertherapie. Hierin heb ik mij de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd. Ik behandel cliënten voor diverse indicaties.

Meer info>