Marion GeritsMarion Gerits

Met bijna 40 jaar ervaring heb ik veel ontwikkelingen in de schoonheidsbranche meegemaakt. Dit heeft geleid tot een weldoordachte visie anno 2015 over de huid, het onderhoud, de verzorging, de verbetering en de aanpak van specifieke problemen zowel preventief als achteraf.

Huidanalyse

In de behandelingen richt ik mij dan ook met name op een gedegen huidanalyse, gebruik makend van mijn uitgebreide ervaring aangevuld met moderne analyse apparatuur.

Afhankelijk van de uitkomsten van de analyse worden de mogelijkheden bezien en ontvangt u een gedegen advies. Bij dat advies wordt mede bekeken in welke mate andere disciplines hierbij betrokken kunnen worden. Laserbehandelingen/ Cosmetische chirurgie/ injectables/ Permanente make-up.

Aangevuld met de hoogwaardige producten lijn van BABOR stelt mij dit in staat samen met u, uw huiddoelstellingen te realiseren:

  • Een gezonde frisse huid waarmee u zich zichtbaar prettig voelt.
  • Het verouderingsproces van de huid begeleiden.
  • Het signaleren en bijhouden van specifieke huidklachten.
  • Effectieve toepassing van producten voor thuisgebruik.

Elle Vissers cosmetisch artsDrs. Elle Vissers

Inmiddels is het alweer 6 jaar geleden dat ik mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heb afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disciplines (plastische) chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering.

Mijn keuze voor dit vak komt voort uit mijn wens om mensen op een mooie en gezonde manier ouder te laten worden met een stralende huid. Naast een goede verzorging van uw huid, waar nodig ondersteunt met injectables, speelt uw voeding een belangrijke rol bij het verkrijgen van een vitaal en fris uiterlijk. Schoonheid zit van binnen & buiten. De innerlijke gezondheid heeft immers een grote invloed op de conditie van uw huid. Voorlichting over voeding en de effecten van voeding op de huid vormt eveneens een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden.

Meer info>

HuidtherapeuteZehra Ananli

Mijn naam is Zehra Inanli. Ik ben geboren en getogen in Culemborg. Daar heb ik al 10 jaar mijn huidtherapiepraktijk. In het kader van het 10-jarig bestaan van mijn praktijk, wil ik graag een stukje historie en heden met u delen.

In 2004 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik ruime ervaring opgedaan binnen diverse vakgebieden zoals algemene huidtherapie, dermatologie en plastisch chirurgie.

Mijn passie is lasertherapie. Hierin heb ik mij de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd. Ik behandel cliënten voor diverse indicaties.

Meer info>