BABOR Excellent Instituut

Schoonheidsprofessional Huidinstituut Marion Gerits door BABOR als Excellent Instituut gecertificeerd

Bent u op zoek naar een professioneel schoonheidsinstituut dat voor de hoogste standaard, uitstekende kwaliteit en welzijn staat? Dan bent u bij Huidinstituut MarionGerits aan het juiste adres.

Excellent Instituut

Het huidinstituut Marion Gerits van de beauty-expert uit Weert werd door BABOR met de kwaliteitslabel ‘Excellent Instituut’ gecertificeerd en biedt op het gebied van cosmetische vakmanschap, product know-how en ambiance alles voor de echte beauty-fans.

Sinds 38 jaren voldoet Huidinstituut Marion Gerits aan alle beauty-wensen van haar klanten. Door regelmatige bijscholingen op het gebied van werkstofkennis, behandelingsmethodes en gebruik van apparaten, versterkt zij niet alleen haar vakkennis en de competentie van haar team, maar bouwt deze ook continu uit. De ambitieuze schoonheidsspecialiste kent de huid en haar individuele behoeften in detail, zij is permanent geïnformeerd over vernieuwingen op het gebied van cosmetica en kan haar klanten te allen tijde uitstekend adviseren.

BABOR

Als beauty-expert biedt Huidinstituut Marion Gerits naast het persoonlijke advies ook behandelingsmethodes en verzorgingsproducten van top-kwaliteit. Zij vertrouwt om die reden op het familiebedrijf BABOR uit Aken, dat als marktleider in Duitsland en pionier van de professionele huidverzorging toonaangevend is.

De nauwkeurige high-performance verzorging wordt bij Huidinstituut Marion Gerits niet alleen tijdens de behandelingen gebruikt maar is ook als perfecte huidverzorging voor thuis verkrijgbaar.

Reinigingsproducten, snelle mooimakers alsook effectieve crèmes – helemaal individueel aangepast aan het huidbeeld.

Het huidinstituut Marion Gerits nodigt u uit om de effectiefste cosmeceuticals te beleven/ontdekken. Aangepast aan de individuele huidbehoeften liften, verfrissen of verfijnen de speciale verzorgingsproducten van DOCTOR BABOR en verbinden zij echte schoonheidsbelevenissen met zichtbare resultaten die overtuigen.

Verbluffende resultaten voor een glad, jeugdig en stralend uiterlijk worden door de schoonheidsexperts bereikt door doeltreffende behandelingen en producten van de luxueuze BABOR anti-aging serie.

De modernste high-tech apparaten zijn de megatrend in de schoonheidsbranche. Bij Huidinstituut Marion Gerits ontvouwen de effectieve beauty-technologieën in combinatie met de meest doeltreffende producten een maximum aan schoonheid in de huid.

Het huidinstituut Marion Gerits belooft 100% welzijn.

Ervaar de combinatie van effectieve huidverzorgingsproducten met werkzame behandelingstechnieken in de Molenveldstraat 90 te Weert. Het huidinstituut is maandag t/m vrijdag geopend op afspraak.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.