SCHOONHEIDSSALON OF HUIDINSTITUUT? IS ER VERSCHIL?

By 1 oktober 2019Blog, Geen categorie

EN WAT IS VANDAAG HET VERSCHIL DAN? RESULTATEN?

U heeft zich dit ook wel eens afgevraagd wat daar nu gebeurd. Wat doet een huidspecialist? Lees verder en kom tot de ontdekking dat het uw huid daadwerkelijk zal verbeteren.

Een schoonheidsspecialiste geeft een basis behandeling; reiniging scrub, epileren, massage en masker. Een minder intensief onderhoud behandeling.

Met vaak andere beauty behandelingen zoals manicuren, verven wimpers wenkbrauwen make-up etc etc.

Een huidspecialist heeft de opleiding allround schoonheidsverzorging gevolgd en dermatologie voor de schoonheidsspecialiste.

Zij heeft zich gespecialiseerd in de huid van het gezicht en werkt uitsluitend met apparatuur. Zo wel de probleemhuid bv. Acne, rosacea, pigmentvlekken, littekens etc.(vergoeding zorgverzekeraar is mogelijk)

De gezonde huid voor wat betreft huidverjonging of verbetering. Er is altijd een intake en er wordt een behandeling op maat samengesteld. Deze behandelingen zijn vele malen intensiever dan de basis behandeling bij de schoonheidsspecialiste. De behandelingen zijn meteen voelbaar na afloop en geven meer resultaat en behouden het resultaat langer. De meeste klanten komen eens in de 6 weken voor een intensieve onderhoudsbeurt.

Alle behandelingen duren 60 minuten en we hanteren een eenheidsprijs. We bieden ook kuurbehandelingen aan van 5-10.Een kuur geeft een enorme boost in korte tijd. Na afloop van de kuur volgt een onderhoudsbehandeling van een maal per maand.

Thuis verzorging met de exclusieve producten van BABOR ter ondersteuning van de behandeling is essentieel.

Vindt u dit waardevol en belangrijk voor uw huid? Schroom niet en maak een gratis intake afspraak.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.